sportovní polarizační brýle

Mhouříte oči do oslňující záře, odrážející se na silnici po dešti, když jedete autem? Při čtení na pláži hledáte správnou polohu časopisu, který vám do očí hází nepříjemné odlesky? Při rybaření cítíte nepříjemné odlesky, když se díváte na hladinu jezera či moře? Všechny zmíněné potíže řeší právě brýle s polarizací.
Polykarbonát je výjimečně trvanlivý termoplast který se užíval v neprůstřelném skle a přilbách astronautů.Švýcarští výrobci používají tento termoplast v celých slunečních brýlích.Jeho extrémní flexibilita, trvanlivost a malá váha jej předurčuje pro každý náročný výkon.
Čočky blokují 100%
UVA, UVB a UVC  paprsky, a škodlivé modré světlo 400NM.

značka brýlí: ROCKBROS
barva brýlí: modročerná
obal na brýle: ano
vyměnitelné čočky: 4ks
čistící látka: ano
šnůrka na brýle: ano
upevnňovací páska: ano
dioptrické obruby: ano
textilní obal na brýle: ano
ověřovací obraz na polarizaci: ano
sportovní polarizační brýle


panske-polarizacni-bryle-BRBLUE panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 2 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 3 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 4 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 5 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 6 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 7 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 8 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 9 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 10 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 11 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 12 panske-polarizacni-bryle-BRBLUE 13

katalog číslo: BRBLUE

Cena: 1590 Kč (58.67 EUR)
ks
Skladová dostupnost: Skladem

Firmy POHODA

100 GB Free Backup

Mapa webuNastavení soukromí